torsdag 16 februari 2012

Postcard swap.

Som om jag inte redan hade en massa projekt på gång så hoppade jag liksom på iHannas DIY Postcard swap. Jag har funderat i flera år på att testa att vara med men inte riktigt kommit till skott. Förrän idag. Hur kul som helst. Hoppas jag.

Så här fungerar det. Man anmäler sig genom att betala 6 dollar och fylla i namn och adress. Sedan gör man 10 stycken egna kort i vilken teknik man vill - typ måla, rita, collage, sy eller alltihop på en gång (DIY står för Do It Yourself). Sedan får man tio adresser av iHanna och då skickar man iväg sina kort till dem och så får man tio stycken små konstverk skickade till sig. Spännande va?

Jag har börjat. Häng på. Det är kul att rita till någon annan. Det verkar bli något slags monstertema hos mig.


8 kommentarer:

 1. Hej. Ska tipsa fixiga Frida om postcard swap. Frida nappade på pinterest.:) kul//kram h.a

  SvaraRadera
 2. Kul projekt och kollage är ju inte fel

  SvaraRadera
 3. Det låter superkul, men när ska man hinna? Hur gör du Lena? Nu är sportlovet slut. Hoppas ni har haft det bra. Snygg frisyr...I like! Kankse vi syns i mon...KRAM

  SvaraRadera
 4. Letade efter kreativa utmaningar och hittade hit från ihannas blogg. Funderar på att delta i vykortsbytet, men hittade också andra roliga idéer här på din sida som t ex 100 ansikten och toarullemonster :)Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 5. Tack för omnämnandet och för att du vill vara med. Din monsterbörjan ser spännande ut tycker jag! :-)

  SvaraRadera
 6. That is awesome! So creative!

  Amber
  yonderpine.wordpress.com

  SvaraRadera
 7. Looks like you had a lot of fun making your card.

  EWian

  SvaraRadera