onsdag 22 augusti 2012

Mycket nu.

Nu börjar det. Två lärare på olika skolor. Fyra barn på olika skolor/förskola. Sex olika ställen med utskick, blanketter, föräldramöten, matsäcksdagar, ombyteskläder och klasslistor.

Vi fyller i tusen lappar med telefonnummer och underskrifter för att vara med på bild på nätet, underskrifter för att man är frisk, underskrifter för att man har läst, underskrift för att man vill och för att man inte vill. Och var är lappen om föräldramötet? Jag måste ha en smörgås med mig för jag hinner inte äta frukost. Måste man gå på föräldramötet med fotbollsklubben? Kan jag anmäla mig till en kurs i japanska? När ska jag ha femårskalas?

Vi försöker få igång morgonrutiner. Vem tar vem till skolan/förskolan vid vilken tid och när ska man gå upp då? Och när går bussen till den nya skolan? Jag ska ha matsäck på fredag! Var är sommarminnena jag skulle ha med mig till skolan?

Jag har ännu inte hunnit komma till jobbet i god tid. Men än så länge har det varit lugnt. Nästa vecka är det skarpt läge. Alla ska vara på rätt ställe i tid till klockan åttan. Tjolahejsan.

När jag inte orkar tänka längre så surfar jag till Colored Monday. Alltid hittar jag något roligt, fint, galet eller inspirerande.
5 kommentarer:

 1. Känner igen mig - fast med ett barn mindre. Det är mycket nu och sommarhjärnan har inte riktigt vaknat ännu.

  SvaraRadera
 2. I know. Med tre barn och två lämnningsställen så tycker jag att det räcker ;)

  SvaraRadera
 3. Vår tillvaro just nu känns drömlik i perspektiv:). Planera för sig själv och fyra barn ligger ju på hög nivå och du lär reda ut det strålande (i samarbete förstås)! Heja heja! Kram!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. D blev lite fel i förra kommentaren så jag tog bort den.
  Missa hela tiden bokstäver.
  ---------
  Snacka om skarpt läge!
  Ta´t lugnt och glöm inte andas :-)

  SvaraRadera