tisdag 9 oktober 2012

Lite skryt


Eftersom jag nu var så taggad att göra klart min fotokurs så tog jag med kameran till fotbollsträningen för foton på tema människa i miljö. Tog väl en sisådär 500 bilder. Sållade raskt bort 400. Fick av de resterande fram 14 starka som snart ska bli till 6 stycken. Och sedan dags att skriva en dokumentation.

När jag ändå var på gång tänkte jag snabbt kolla in den där testen som skulle täcka hela kursen. Skulle bara kolla lite vad jag behövde plugga på och vilka videoföreläsningar jag borde se igen. Jag hade ju redan öronmärkt några dagar under höstlovet till att fixa detta. Men när jag ändå tittade tänkte jag att jag kunde testa en gång. Man får nämligen testa många gånger. Men bara en gång om dagen.

Så jag klickade på och skickade in. Man var tvungen att ha 77% för att bli godkänd. Och jag fick 85%! Göta Petter jag försökte ju inte ens. Men oj, vad skönt. Och hjälp vad jag är bra.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig upptäckt! Att du är bättre än du trodde - utan att ens försöka! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till att ha fotat färdig uppgift 4 och klarat testet.
    Jag laddar just för testet men har två lektioner kvar att titta på 8:an och 9:an. Var testet svårt? Behöver man plugga på mycket?
    Går också i tankar kring sista uppgiften. Svårt att hitta en bra miljö, fotbollsträningen var ju ypperlig.

    SvaraRadera