lördag 12 april 2014

Tre saker på en gång

Vi packar inför påskresan till nordligare breddgrader. Va, har du lämnat dina vinterkängor på jobbet!? Va, hittar du inte din tjockjacka!? Va, har du inga vantar!?

Samtidigt som vi packar i källaren inför badrumsrenoveringen som börjar dagen efter vi kommer tillbaka. Har någon redan packat schampot - vi måste ju ha med sig på resan också? Har alla räknat så att det finns rena underkläder? - nu kör jag sista tvätten innan jag packar ner tvättmedlet!

Samtidigt som vi åker på hysteriska inköpsrundor för födelsedagspresenter till fjortonåringen som kommer att fylla år på nattåget. Vad köper man till en tonåring som bara önskar sig dataspel som man själv inte vill att han ska spela!?

Och vi kan konstatera att det inte säljs vinterjackor i affärerna i mitten av april. Inte i Göteborg i alla fall. För de finns på något centrallager. Långt borta. Men man kan hitta ett par tjocka vantar längst ner i Ica Maxis realåda. Och man kan komma in på jobbet på lördagar. Och att badrummet ser mycket större ut när alla grejer är borta. Och att det finns många t-shirtar med dataspelstryck.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar