tisdag 15 februari 2011

Lovångest

Gahhh. Det var så himla mycket jag ville göra när jag har några dagar ledigt. Men jag är redan stressad för att jag inte hinner det jag vill och för att jag kommer att vara besviken när veckan är slut och jag inte har målat och tapetserat något dockhus eller klistrat in foton i album eller åtminstone städat ur kylskåpet.

Jag måste ju jobba! Jag har en massa omdömen att skriva och jag drar på det in i det längsta och tänker att strax ska jag börja... jag ska bara fixa några foton först och kolla om någon har bloggat och se lite fotokurs och slänga i en tvätt och blogga lite. Men.... Gör något! Sparka mig i ändan! Jag vill vara produktiv!

. . .

Ok. Inget mer bloggande, bloggläsande eller fotofix förrän omdömena är klara. Och inget bloggande om jag inte har något produktivt att visa upp. Nu ska ni se att det kommer att hända grejer!

. . .1 kommentar:

  1. Lycka till.
    Känner igen känslan..inte bra. Här skickar jag dig en spark där bak...tjoff! Så hoppas du blir lite mer produktiv. Fast jag tycker du är produktiv. Du verkar hinna med så mycket roligt. Du hinner med att vara kreativ.
    Kram

    SvaraRadera