lördag 10 mars 2012

Håll reda på dina nycklar, eller inte.

Jag förstår mig inte på Liedl. Vad är det för en affär egentligen?

(Vi har ingen Liedl nära men idag passade det bra att gå in för den var nära makens replokal. Jag var tvungen att köra lite bil för någon hade glömt bilen med tändningen på. Hela natten. Så vi fick lite starthjälp av världens bästa grannar. Som vanligt. Och så var jag tvungen att köra en sväng. Det passade bra att köra maken till replokalen för de skulle ha metal-fika. Det är när man - typ hårda, långhåriga killar med tatueringar (killar som egentligen är mysmjuka inuti) - äter bullar och dricker öl till. Och förmodligen lyssnar på hårdrock. Högt.)

I alla fall.

En annan gång när jag var på Liedl hittade jag jättefina färgade papper för nästan inga pengar alls. Därför går jag gärna in och kikar om jag har vägarna förbi.

Nu hittade jag den här lilla, söta plåtlådan med innehåll. 39:90. Även om grejerna inte har bästa kvalitet är det ju perfekt ta-med-kit. Eller låta barnen leka med. Och så 40 lamineringsplastfickor för tio kronor. Jag har ju ingen lamineringsmaskin men jag hittade en förklaring hur man laminerar med strykjärn. Himla kul.

Allt för att någon missat att ta ur nyckeln ur bilen. Hela natten. Det var värt nått i alla fall.


3 kommentarer:

  1. Metal-fika = bullar och öl. Underbart! Ha en trevlig helg! ( Jag har faktiskt aldrig ens varit in på Liedl... kanske är dags?)

    SvaraRadera
  2. Vi har en Lidl mitt emot jobbet. Får kolla på tisdag om de har några plåtlådor där

    SvaraRadera
  3. Jamen hörrni, gå in och kika i alla fall. Det är värdelösa på krav- och rättvisemärkt och sånt men kan man tänka sig att blunda och handla billigt någon gång så har de lite spännande galna saker där inne.

    SvaraRadera