lördag 10 november 2012

lappar och foton

Den här veckan har jag lyckats lite grann med att göra en sak i taget. Nu kör jag med post-it lappar på jobbet (inspirerad av maken). Jag skriver upp det jag måste göra på lapparna och så när jag gjort det så river jag sönder dem och slänger dem. 

Det blir liksom tydligare för mig att jag jag gör en massa och lättare att göra färdigt en sak innan jag börjar på nästa - det finns ju en tillfredsställelse att riva och ta bort lapparna. Så i fredags innan jag gick hem ägnade jag en och en halv timme att städa förrådet - mest för att jag ville slänga en post-it-lapp! Men hjälp vad nöjd jag blev och det var inte så jobbigt som jag hade trott.


Einar hittade på en spännande utflykt på fredagskvällen. Vi gick en promenad i skogen och hade med oss fredagsmyspopcorn och festis. Jag tog med mig kameran - för att se "regndropparna glittra i träden". Inte så mycket regndroppar men gatlyktan lyste i alla fall vackert mot löven.


På lördagmorgon vaknade maken med en dröm om sin gamla låg- och mellanstadieskola. Så vi tog en tur dit, tittade på huset där pappa växte upp, gick samma väg till skolan och lekte på samma lekplatser. Himla mysigt.

2 kommentarer: