onsdag 4 januari 2012

God Jul och så.

Oj, vad mycket jag har gjort den senaste månaden. Jag har varit hyperkreativ. Små böcker - tygugglor - tapetkort&kuvert - tygdockor - trycktavla - porträtt - marmelad - symaskinsöverdrag - tapetpåsar - pepparkakshus - girlanger - schablonsprejat och så har jag målat och ritat och ritat och målat. Besatt är ett ord som min make har använt.

Jag har till och med sytt julkort. Som jag har glömt att posta. God Jul allihop i alla fall. Jag sparar dem till nästa år.

Och så har jag äntligen fått upp något på väggen. Den där väggen som varit tom sedan vi renoverade för snart två år sedan. Ångestväggen över soffan (som Cilla kallar sin). Jag har sprejat alla ramar jag hittat hemma svarta och så har jag ramat in foton, teckningar och annat som betyder något och fått upp det på väggen. Och jag är så nöjd. Äntligen. No more ångestvägg.


2 kommentarer:

  1. Meh tack då! Nu har jag ännu mer ångest! Fick plötsligt för mig att jag ska måla hela väggen gul och maska av/spara ut nåt mönster innan...typ stora hjärtan ...mvh BordeSökaVård

    SvaraRadera