lördag 3 mars 2012

Lördagsfunderingar


Jag fixar med vykort och tändsticksaskar. Och så har jag ett flaskprojekt. Och en massa andra projekt såklart. Fast egentligen så borde jag göra en back-up på mina bilder i datorn. Men det är ju inte alls lika kul. Dessutom så måste jag ju hänga vid min brevlåda för att se när min beställning dyker upp. Jag kom på att jag faktiskt var tvungen att ha just en sådan bok i maj. Och så måste jag ju tänka mycket på det vi ska göra i maj. Hit vill jag ju och hit måste man ju - eller? Sen så måste jag ta mig till en pysselaffär och köpa en stans som gör pappersrundlar. Jag känner att jag behöver en - och Elin har ju en.


Annars så funderar jag ju mest på hur frisk jag är. Känner jag mig inte lite febrig och oj, nu sved de till i halsen... Båda mina föräldrar har haft feber och hosta i veckan. Och maken har varit halvdan sedan i tisdags. Äldsta dottern 38,9 igår kväll. Yngste sonen 38,4 i morse + skrällhosta. Yngsta dottern 37,6 i morse och ont i halsen.


Och så funderar jag på det där med melodifestivalen. Jag gillar jippot ändå. På något underligt sätt. För att det är så galet. Fast jag tycker ju ändå att maken skriver bättre låtar. Tänk bara att det var hela fyra personer som slagit sig ihop och tillsammans tänkt ut den fantastiska frasen Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingen in... Och tänk vad bra det blir om Torsten kommer med i Så mycket bättre så småningom och någon annan får sjunga låten. Tänk Lars Winnerbäck eller någon annan trevlig med Jag reser mig igen. Inte alls dumt.


Nä, nu gör det nog lite ont i halsen...! Eller så är jag bara trött...

7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Bra tips! Beställde en till dottern som ska till New York i slutet av april. Och så fyller hon 20 nu i mars. Bra present!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag funderade på att önska mig den i present... men jag klarade inte av att vänta till april :)

   Radera
 3. Men vad konstigt... jag skrev en kommentar i morse, och sedan så såg det ut som om jag lyckat dubbelklicka så att det blev två kommentarer... och då tog jag bort en. Nu är det bara en borttagen. Skumt! Hursomhelst så skrev jag att jag hade köpt en till papperstans för halva priset igår - de hade rea på de större rundlarna 99 kr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Himla konstigt.... I alla fall blir det en tripp till panduro när jag känner mig piggare. Eller ska jag kanske beställa på nätet och få en hemskickad. Behovet känns ju liksom större nu... :)

   Radera
  2. Ja, hoppas ni kryar på er snabbt. Lite pyssel gör säkert susen ;)

   Radera
 4. Supergulliga små askar med söta små saker i - jag fastnar för sånt pladask!

  SvaraRadera