måndag 3 december 2012

Halsfluss kanske?

Jag blir oerhört frustrerad av att vara sjuk. Av att inte orka. Att ha hela huset själv en hel dag och inte göra något vettigt. Min make är precis tvärtom. Inte så att han gillar att vara sjuk, men han kan verkligen njuta av ansvarsbefrielsen, att inte göra något och bara ligga och ha feberfrossa. Jag tycker att han gör rätt men det är svårt att komma dit. Idag har jag i alla fall försökt.

Idag har jag hyrt två filmer på vårt xbox och sett dem.

Det är ALLT jag har orkat. Jag plockade fram några pennor och en ritbok någon gång imorse men det var så jobbigt att plocka fram att jag inte orkade rita.

Nu har jag fått i mig en liten bit ugnspannkaka och en ipren och jag orkar sitta vid datorn en stund. Så nu kommer filmtipsen.

För dig som gillade Mitt liv som hund, vill gråta en skvätt och få lite hopp. Om du gillar Tom Hanks, Sandra Bullock och Max von Sydow så är det också kul.
Lena rekommenderar: Extremt högt och otroligt nära. Det är en fin film.För dig som gillar En prinsessas dagbok och presidentfilmer. Om du inte vill tänka så mycket och du gillar Katie Holmes så kan du slå ihjäl ett par timmar med First Daughter. Det är en typisk romantisk komedi. Helt okej för den genren.


5 kommentarer:

 1. Älskade boken, men har inte sett filmen.

  SvaraRadera
 2. Extremt högt och otroligt nära, alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde absolut att du menade den andra, Anngus. Amerikanska romantiska ungdomskomedier är väl din specialité ;)

   Radera
 3. Tycker faktiskt Extremt hög och otroligt nära-filmen nästan lyckades lika bra som boken.

  Krya på dig!

  SvaraRadera