söndag 17 februari 2013

Uppenbart.


Jag blev inspirerad av min vän Sara som tecknar så himla kul så jag var tvungen att rita lite i Sara-stil. Och helt plötsligt hade jag ritat den här. Och jag tyckte den var uppenbar. Men ingen i min familj höll med så jag förlorade fem kronor i vadslagning och fick höra hemska förslag som - två pojkar och barbapappa och något om ett hemskt mumintroll. SÅ tänkte inte jag.

Men ni ser väl vad det är?


4 kommentarer:

 1. Hmm nu fick jag prestationsångest. Vad ser jag? Jag tänker på artikeln i dagens DN som handlade om hur natten beskrivs i två nya barnböcker. Är det dags för killarna att sova och natten/mörkret som smyger på dem så där bakifrån? Det var det jag tänkte när jag såg bilden men det är förmodligen fel. :-) Bilden är underbar hursomhelst!

  SvaraRadera
 2. Underbart menar du kanske. Fin bild!
  Jag ser en skyddande ängel men blir lite brydd över att den är svart

  SvaraRadera
 3. Jag tänker också på en ängel eftersom den har en gloria, och ser snäll ut. Lite fundersam över killarnas miner dock. De ser ganska rädda ut...

  SvaraRadera
 4. Jag ger mig. Det var väl inte så uppenbart - jag har redan förlorat femkronan och nu rök prestigen också.

  Äsch jag satt och ritade och så blev det liksom far och son och då dök "the father and the son and the holy ghost" upp i huvudet. Men det är klart att det inte riktigt funkar med den heliga anden - det heliga spöket är ju liksom roligare.

  Äsch.

  SvaraRadera