onsdag 15 december 2010

ABC

Vabbar med en pigg Artur. Dags för skola imorgon absolut.
Pysslar ihop en ABC-bok som julklapp till småsyskonen.


S - Selma sover


Vilken bokstav tror ni det här är?

Retar mig lite på reklamerbjudandet "Gratis fotobok - endast porto..." och så kostar portot 308 (!) kronor om man vill ha paketet inom 3 dagar och 119 kr om man vill ha det inom 7 dagar. Sedan så finns det något tvåveckorsalternativ med rimliga kostnader... men två veckor är ju liksom inget alternativ den 15 december. Uträknat? Ja, absolut.


3 kommentarer:

 1. Är det Vistaprint? Det är kostnad på kostnad och man känner sig rätt blåst när räkningen ska betalas. Och blir det problem så är supporten på engelska!

  SvaraRadera
 2. Gah. Ja, det är det. Och så har man suttit i flera timmar och laddat upp bilder och filat på layouter så man har ju ingen lust att avbryta då :(
  Sur är jag.

  SvaraRadera
 3. Men PRECIS!!! Jag satt en hel kväll och när priset kom var det bara att blunda och betala! Varje bild man laddade upp kostade typ 39 kr, jag gjorde ett dubbelsidigt tackkort. Jag tror själva korten skulle kosta 149, så det blev 80 extra som man inte hade en aning om innan. Dessutom hade jag inte uppmärksammat att man behövde ladda upp en storlek större för att inte bilden skulle bli beskuren (information om detta fick man söka långt in i hjälpen). Vilket den blev! Fick kontakta dem på ENGELSKA! Tack och lov fick jag nya, men jag behövde ringa dem och det var inte lätt att göra sig förstådd för en som nästan aldrig använder sin skolengelska! Och ladda upp ny bild också, dvs in i den där djungeln igen! Kommer aldrig ta i dem ens med tång!

  SvaraRadera