söndag 20 november 2011

Regel.

Ibland borde man tänka till. Fast oftast inte. För man vill ju att saker och ting ska hända med en gång. Nu liksom. Man vill ju se hur det blir. Direkt.

Tänk till exempel att du och din man har fått för er att bygga en bokhyllevägg. En hel vägg med bokhylla för att få plats med alla grejer. Fast i mitten ska det stå en kökssoffa, så man får liksom bygga bokhyllor runt och över. Det tar tid att tänkas ut hur det ska gå till speciellt som det är en vägg av tråkbetong som det absolut inte går att fästa bokhyllor i. Man får tänka länge och fråga runt.

Sedan löser man det genom att köpa två långa reglar som man lägger över som får bära upp allting. Och man vet att man kanske borde måla innan man sätter upp reglarna fast man vill ju få upp dem och se hur det blir. Och sedan vill man ju fylla på hyllan och se hur fint det blir. Man bill ju inte plocka ner allting och lyfta ner reglarna, måla dem, låta dem torka i oöverskådlig tid och sedan bygga färdigt sin hylla. Nä.

Idag har jag målat reglar svarta. Det tog lite tid för det var ju knepigt att inte måla på hyllorna. Man kanske borde ha målat innan man satte upp den. Men hyllan blev klar och vi är så nöjda.

Bifogas:
1. Bild från söndag morgon.
2. Bild från söndag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar