måndag 7 januari 2013

Färdig!

Fotografi och Visuell Kommunikation 7,5 hp - Äntligen klar! Idag fick jag beskedet att jag är godkänd. Så himla härligt. Här är reportagebilderna från examinationsuppgiften.

Är du intresserad och vill utveckla ditt fotografiska tänkande är det här en kurs jag verkligen rekommenderar. Allt på distans från Högskolan i Jönsköping!

4 kommentarer:

 1. Träffade folk från Högskolan i Jönköping i höstas som jobbade bl a med den kursern & jag blev jättesugen på att söka. Lät roligt & görligt. Var det mycket skrivjobb?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sök! Man har ju två år på sig att bli klar och orkar man inte så gör det ju ingenting. Jag har ju tagit två år på mig! :)

   Om man är van att läsa på högskolenivå så skulle jag säga att det krävdes inte så mycket dokumentation. Säg att jag kanske har lagt ca 15-20 timmar på examinationsuppgiften med dokumentationen. Sedan är det två uppgifter innan, men de var ju mindre.

   Det är fantastiskt mysiga videoföreläsningar så jag rekommenderar verkligen kursen och jag tycker att jag har utvecklats och framförallt blivit mycket mer medveten om hur jag fotograferar.

   Radera
  2. Jag kan också verkligen rekommendera kursen, så rolig, är man bildlärare har man lite förkunskaper när det gäller bildkomposition och begrepp.

   Grattis Lena!
   Jag har dokumentationen kvar.

   Radera
 2. Wow! Det där blev jag sugen på nu!

  Älskar bilden med killen som står med ena foten på bilden. Brallorna är underbara!

  SvaraRadera