torsdag 3 januari 2013

Inte så lata dagar

Jag älskar de här lata lovdagarna efter jul och nyår. De hetsiga stöket efter helgerna är över och vi har ändå några lediga dagar kvar av lovet. Det nya året gör att man vill rensa och göra om och med de nya inköpen och julklapparna blir bara allt så mycket mysigare.

Vi har äntligen (bland de absolut sista i vår bekantskapskrets) bytt ut vår tjocktv mot en platt. Det ska pysslas med en massa sladdar och kablar och sättas upp på väggen och fixas. Och så måste man ju se alla julklappsfilmerna så klart.

Och baka i de nya jäskorgarna måste man ju också! Valnötsbröd blir det.


Allt de där jag tänkt på att fixa har det plötsligt funnit tid till.
- Jag har rensat och vikt och plockat ur både barnens och min egen garderob. En underbar känsla - både att sortera ut sånt vi faktiskt inte använder och att hitta saker i botten av högarna som jag glömt att jag hade!
- Jag har tvättat min miniKånken-ryggsäck (även kallad handväskan).
- Jag har gjort klart ett illustrationsuppdrag jag blev ombedd att fixa för flera månader sedan.
- Jag har skickat in sista uppgiften till fotokursen (och kollat mejlbrevlådan säkert hundra gånger - arbetar de inte den här veckan på högskolan i Jönköping?)

Till och med har det funnits tid till att mixtra med bloggen och headern. Jag älskar den där kalvbilden jag fotade i somras. God fortsättning, hörrni. Det har vi.

4 kommentarer:

 1. Hej Lena! Jag har inte alls hunnit något ännu, på de lediga dagarna. Får ta någon timma då och då nästa vecka istället. Jag är också sugen på att rensa och fixa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du får till lite tid. Jag tror det blir något automatisk sug efter rens och fix i och med det nya året. Tur det för det är inte alltid jag prioriterar det annars ;)

   Radera
 2. Så härligt att ha blivit klar mes sista uppgiften. Grattis!
  Jag har analysen kvar, har påbörjat den men inte blivit färdig. Hmmm börjar videoredigeringskurs i januari.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Men jag vill ju veta att jag är godkänd NU! Terminen är ju slut den 20/1 och sedan är det ju kört för min del...

   Vad är det för videoredigeringskurs du ska gå?

   Radera