måndag 7 november 2011

Bu eller bä

Vad tycker ni om den här designen egentligen? Jag får nästan inga kommentarer längre - men har fler läsare än någonsin!

Jag tycker att det är snyggt - åtminstone i Magazineläget. Är det det ni får upp?

Men jag tycker det är opraktiskt, speciellt när inte hela texten syns och att man inte får mig sig blogglistan och andra käcka grejer på sidan. Vad tycker ni - byta tillbaka eller inte?

5 kommentarer:

 1. Snyggt men lite tråkigt (lite tråkig är även min egen blogg just nu utseendemässigt men jag orkar liksom inte). Inte lika mycket personlighet som tidigare? Har äntligen tagit tag i att läsa bloggar via RSS och upptäckt att jag typ slutat kommentera..blir liksom längre ifrån på något sätt.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det är snyggt och försökte mig själv på det. Men den känns lite opraktisk. Jag tappade mina länkar på bloggar jag gillar, så då återgick jag till den gamla designen.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det ser snyggt ut - stiligt. Men det var lite svårt i början att hitta kommentarerna.

  SvaraRadera
 4. Hm. Jag blev ju inte så mycket klokare av det här. Snyggt men opraktiskt helt enkelt. Får fundera lite till. Men det var ju kul med lite kommentarer :) Tack!

  SvaraRadera
 5. Jag testade ju på min egen blogg, men bytte för designen var lite stel. När man kan göra en egen header och lägga grejer i spalter så kanske jag byter tillbaka. Jag är inne i en period nu när jag inte kommenterar så mycket. Oftast hinner jag i alla fall läsa, men ibland kollar jag bara bilderna, scrollar snabbt förbi till nästa blogg. Men dina inlägg är alltid underhållande :-)
  Sen jag började labba med mina mallar har min statistik i Google analytics sjunkit med -98%.. suck måste kolla upp vad som har försvunnit, för jag har fler än 2 besökare per dag, vet jag bestämt!

  SvaraRadera